torsdag 12 juni 2008

Tiden går...

... och Ted blir stor! Helt otroligt vad han växer, man hinner inte med att tänka! Jag kan inte fatta att det inte står på förrens han blir ett år, det är nästan lite skrämmande! Han är ju så otroligt söt och snäll, vet inte hur vi kunde lyckas få till en sån bra unge! Det enda som är lite jobbigt nu dock, är ju att det är full fart hasandes åt alla håll, man måste vara med hela tiden och hålla full koll, ingen rast och ro här inte! Vi ska på 10-månaders koll hos BM på tisdag nästa vecka, så då vet jag hur stor han har blitt med!


Jag känner mig inte så jättepigg just nu. Trött, sliten, flamsig, förvirrad med hundratals tankar snurrandes i huvudet. Skulle nog behöva ett break, och jag tror faktiskt det kommer att kännas som att jag får det nu när jag ska jobba 4 veckor i sommar och Johan ska vara hemma med Ted.
Sen ska jag och Johan vara lediga samtidigt i 2 veckor och då har vi hyrt en stuga i några dagar i Hunnebostrand, Bohuslän. Ska bli så mysigt!
Det blir väl till hösten igen man kommer veta att man lever då båda ska börja jobba och Ted ska börja på dagis. Hu!


Annars är det bra på hemmafronten, ganska uttråkad vissa dagar bara. Tur att jag har Anna att pimpla kaffe med här ute i byn, för det skulle vara både drygt och dyrt att ränna till stan hela dagarna...


Jag har varit ut några vändor o härjat nnu också så jag klarar mig ett tag. Omogna mammans utekväll i fredags slutade dessutom med en uppkastning bakom sibyllakiosken (nästan) på mina nya pumps. Nej, jag hade inte druckit så mycket, men den kvällen var jag tydligen både lättpåverkad och allmänt crazy. (pinsamt) Jaja, man får väl passa på, man vet aldrig när man ska igång med bebisfabriken igen.
;) Mammas sötpaj:

Puss o hej!